Hoe kan ik franchisenemer van KFC worden?

KFC is een franchise met traditie en met toekomst. Profiteer er ook van, als franchisepartner van één van de grootste restaurantbedrijven ter wereld.

Beste geïnteresseerden in onze franchise formule,

Dank u voor uw interesse in ons bedrijf en het merk KFC. Graag willen wij u inzicht geven in de KFC bedrijfswereld en de mogelijkheden laten zien die wij onze Franchise Partners bieden. Gemeten aan onze internationale ontwikkeling met meer dan 16.000 Kentucky Fried Chicken restaurants in meer dan 100 landen, staan we in Nederland nog aan het begin. Dit willen we nu snel veranderen door de komende jaren met minimaal 5 restaurants per jaar te groeien. Het merendeel van de restaurants zal geëxploiteerd worden door Franchise Partners. Een mooie kans dus om vanaf het begin dicht bij deze snelle ontwikkeling van KFC in Nederland betrokken te zijn.

De nadruk ligt voor ons op de optimale ondersteuning van uw zakelijke verbintenis door middel van onze uitgebreide franchise-expertise en ervaring in de branche. Het succes van een franchisesysteem is immers gebaseerd op het succes van haar partners. Met dit in gedachten gaan we een samenwerking aan als partners binnen het systeem en combineren we de voordelen van een internationaal opererende onderneming met het enthousiasme en de kennis van de lokaal werkende ondernemer ter plekke.

Klik hier voor meer informatie over franchise. 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden?

Een aanvraag indienen